2011. április 8., péntek

Dormeo memosan párna Akció!!3 napig! - Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Puha, rugalmas párna minden korosztály számára
A Memosan Classic párna kényelmes, hagyományos formájú párna. 100%-ban memóriahab-darabokkal van töltve, ezért anatómiai alátámasztást nyújt a nyaki gerinccsigolyáknak, a fejnek, a vállaknak, és ellazítja az izmokat. A memóriahab alvás közben felveszi a fej formáját, ezért erőlködésmentes, békés alvást biztosít.
Mivel hőérzékeny memóriahabot tartalmaz, amely mindig visszanyeri eredeti alakját, a párna alkalmazkodik az Ön egyéni igényeihez. Összehajthatja, összenyomhatja, feltekerheti, használat után mégis mindig visszanyeri eredeti alakját.
A memóriahab elasztikussága azt jelenti, hogy a párna nem esik össze alvás közben, és ezzel egész éjszakára biztosítja a megfelelő alátámasztást és a nyugodt alvást.
Ajándék pamut huzat
A Dormeo Memosan Classic párnával együtt Ön kap tőlünk ajándékba egy fehér párnahuzatot, amely mosógépben 60 ˚ C-on mosható.
Tudta-e?
A Dormeo Memosan Classic párna segít enyhíteni a hátfájást. Csak feküdjön az oldalára, és helyezze a párnát a két térde közé. Ha így használja a párnát, segít ellazítani a fájó izmokat, de ez a testhelyzet kényelmes és biztonságos a térde számára is.


Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Az aukció vége: 2011-04-09 10:30
. Dormeo memosan párna Akció!!3 napig! - Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Fontos