2011. július 26., kedd

Anew Rejuvenate nappali SPF 25 és éjszakai szemrán - Jelenlegi ára: 1 600 Ft


A nappali szemránckrém kisimítja a ráncokat, védi a szemkörnyék érzékeny bőrét az UVA/UVB-sugárzás káros hatásai ellen. Az éjszakai szemránckrém segít megakadályozni a szem puffadtságát okozó folyadék-visszatartást, valamint csökkenti a ráncokat.
Éjjel-nappal fiatalosabb tekintet
Az arc bőréhez hasonlóan a szemkörnyék bőrének is más-más ápolásra van szüksége nappal és éjszaka. Ezzel a termékkel a hét 7 napján 24 órán keresztül gondoskodhat róla. Nappali és éjszakai szemránckrémünk hatékonyan egészítik ki egymást, és egítenek a károsodások helyreállításában, valamint védenek velük szemben.
"; A krém könnyen beszívódik, és pár nap után már látható hatása van. Mindenkinek ajánlom, mert egyszerre két krémet kapnak, melyek tényleg hatásosak! ";
Pozvég-Horváth Andrea, logisztikai asszisztens, Budapest
NAPPALI SZEMRÁNCKRÉM SPF 25
A revitalizáló szemránckrém segít gátolni a szem alatti sötét karikákat okozó enzim-oxidációt. Kisimítja a ráncokat, védi a szemhéjakat és az érzékeny szem alatti területet az UVA/UVB-sugárzás káros hatásai ellen.
ÉJSZAKAI SZEMRÁNCKRÉM
A regeneráló gélkrém segít  a szem puffadtságát okozó folyadék-visszatartás megakadályozásában és a sejtkárosodás helyreállításában, valamint csökkenti a ráncokat.
24 órán belül* a nők több, mint 70%-a csökkenni látta a finom ráncait és a szemek puffadtságát.
2 hét után* 81%-uk fiatalosabbnak látta szemkörnyékét. A finom vonalak és ráncok drasztikusan csökkentek.
Bőrgyógyászatilag és allergológiailag tesztelt.
* Az USA-ban 149 nő részvételével zajlott 4 hetes fogyasztói véleményfelmérés (#07-064) alapján.
Az Anew Rejuvenate az Avon nagyszerű, SPF 25-szűrővel ellátot szemránckréme. Praktikus csomagolásában két készítményt találhat: egyet nappalra, egyet pedig éjszakára.
Kinek ajánljuk? A bőröregedés első jeleire.
Fő probléma: A bőröregedés első jelei láthatóak, a szemek duzzadtak, fáradt megjelenésűek.
Hogyan hat? Fiatalosabb szemek éjjel-nappal.
"; A mai modern technológiának köszönhetően a kozmetikumokba számos hatóanyag kerül, az összeteveők és arányok változtatásával pedig a bőrtípusokhoz hangolhatjuk a termékek tulajdonságait. Azonban így sem érdemes mindent "; belezsúfolni"; egyetlen krémbe.
Nappal a krémek egyik fontos feladata a fényvédelem, éjszaka pedig a regenerálásé a fő szerep. Az éjszakai krém esetében kevésbé kell ügyelni arra, hogy a bőr ne keltsen zsíros benyomást, így a kozmetikum gazdagabb lehet. A fáradt bőrt azonban túlterhelni sem szabad, ezért kerülni kell a felesleges hatóanyagok bőrre vitelét.
Ezeket az alapelveket valósítja meg az Anew Rejuvenate nappali és éjszakai szemránckrém, mely egy csomagolásban tartalmaz két, a napszakhoz igazodó, egymást kiegészítő speciális szemápoló terméket. ";
Dr. Nyirkos Péter, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, az Antemed poliklinika főorvosa


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-25 20:17
. Anew Rejuvenate nappali SPF 25 és éjszakai szemrán - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Fontos